چه فرقی بین چای کهنه و تازه دم است؟

خورشید آنلاین
  • لید خبر:

    بسیاری از افراد چای تازه دم را دوست دارند، اما آنهایی که به طور مداوم چای می نوشند گاهی یا حتی اغلب اوقات از چای به اصطلاح کهنه هم رویگردان نیستند. آن چای و این چای چه اثری بر بدن می گذارد؟ یک متخصص تغذیه در این باره توضیح داده است.

چایی که بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد، کهنه به شمار می رود و نوشیدن این چای کهنه موجب افزایش خستگی در فرد خواهد شد.

ساعدی متخصص تغذیه میگوید: مصرف چای به‌عنوان نوشیدنی در زندگی ضروری است و هر فرد در روز می‌تواند به اندازه چهار تا شش لیوان چای بنوشد.

مصرف چای به‌صورت یخ چای بهتر است و چای رقیق و نسبتا کم رنگ در یک تا دو ساعت بعد از مصرف غذا نیز مناسب است.

چای تازه حس خستگی را از تن خارج می‌کند، برعکس، چای کهنه خستگی را افزایش می‌دهد.

زمان ماندگاری برگ چای در آب جوش ۱۰ دقیقه است و بیش از ۱۰ دقیقه موجب تلخی چای شده و چای پررنگ موجب می‌شود که آب بدن کشیده شود و بدن کم آب‌تر از حالت عادی شود.

چای نمی‌تواند جایگزین آب باشد و باید هر فرد به‌صورت جداگانه آب بنوشد.

شناسه خبر :1388 
363 کلیک ها  جمعه, 18 تیر 1395 ساعت 14:19
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

Hospital Information Systems

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

بالا